+31 165 321 444
+31 165 321 444

B-keus isolatie

Home » B-keus isolatie

Wanneer u isolatiemateriaal wilt bestellen tegen een scherpe prijs, kunt u het best voor B-keus, ofwel tweede keus, isolatie kiezen. B-keus isolatieplaten kunnen prima gebruikt worden bij het isoleren van woningen en bedrijfspanden. Het enige dat ze scheidt van A-kwaliteit zijn minimale productieverschillen. In de kwaliteit merkt u dus amper verschil, terwijl u wel een veel lagere prijs voor de B-keus isolatieplaten betaalt.

Onze voordelen

 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Voordelig en tot 50% korting
 • Gratis advies & Goede service
 • Flexibele levertijden
 • Direct een offerte
 • Levering aan particulieren en bedrijven

PIR isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

A-keus vanaf € 3,60 per plaat
B-keus vanaf € 2,15 per plaat

EPS isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

Vanaf € 1,20 per m2

Bel ons voor gratis advies

Altijd snel en makkelijk geholpen

Wat is B-keus of tweede keus isolatie?

B keus isolatie wordt ook wel aangeduid als tweede keus isolatie. Het materiaal voldoet niet meer aan de kwaliteitseisen die een producent stelt en daardoor kan dit isolatiemateriaal niet meer als A-keus materiaal verkocht worden. B-keus isolatie ontstaat onder meer bij het opstarten van de productielijnen. Het duurt namelijk een tijd voor de gehele productie goed verloopt. Hierdoor kunnen er verschillen ontstaan tussen de verschillende productie-charges met als gevolg dat deze PIR isolatie, die wel aan alle isolatiekwaliteiten voldoen ( behoud van RD waarde), niet als A-kwaliteit kan worden verkocht.

De volgende eigenschappen zijn kenmerkend voor B keus isolatie :

 • De cachering (folie laag) zit niet strak op de platen, hierdoor ontstaan rimpels in de folie
 • Minimaal dikte verschil
 • Lichte beschadigingen
 • Verkleuring van de randen/ platen
 • De isolatieplaten zijn niet goed haaks en sluiten hierdoor minder goed op elkaar aan

Ook restpartijen die overgebleven zijn van grote projecten vallen onder B-keus. Te allen tijde blijven de isolatiewaarde behouden en is onze B keus van hoogwaardige kwaliteit. Op B keus kunnen wij geen garanties afgeven en zijn ook geen certificaten beschikbaar.

Assortiment :

Wij hebben een breed assortiment van ongeveer 300.000 m² aan verschillende producten o.a. A keus PIR isolatieplaten / B keus PIR platen / Glaswol / Steenwol / Gipsplaten / XPS / EPS ), uiteraard in verschillende diktes, druksterktes, en afmetingen.
Voor elke toepassing ( spouwmuur / vloer / gevel / binnen en buitenmuren / zolder / hellende dak / het dak ) hebben wij voor u als uw betrouwbare leverancier een oplossing.
Bij ons vindt u altijd de scherpste geprijsde prijzen direct leverbaar uit onze magazijn van 8.000 m² oppervlakte.

 

Bespaar op uw kosten door een restpartij isolatie te kopen

In veel gevallen is het opkopen van een restpartij isolatie een goede manier om op kosten te besparen. Op die manier heeft u isolatiemateriaal van uitstekende kwaliteit, zonder de hoofdprijs te betalen. Daarnaast zijn de verschillen tussen A-kwaliteit en B-keus isolatieplaten minimaal, zoals hiervoor al werd aangegeven. De isolatiewaarde is net zo goed, er zitten hooguit wat schoonheidsfouten in het isolatiemateriaal. Deze zijn vaak niet eens zichtbaar, omdat het isolatiemateriaal netjes wordt weggewerkt. U kunt bij ons onder andere tweede keus isolatie bestellen voor gevels, voor vloeren en voor kruipruimtes.

Kies uit een ruim aanbod aan tweede keus isolatie

Er is geen garantie op B-keus isolatie. B-keus isolatieplaten en ander isolatiemateriaal zijn leverbaar zolang de voorraad strekt en deze kunnen wij enkele dagen voor u reserveren. Als u deze tweede keus isolatie bij ons koopt, heeft u de keuze uit een ruime voorraad. Budgetisolatie beschikt namelijk over een voorraad van 600.000 m2 aan isolatiemateriaal. Daarnaast is onze levering snel en flexibel. Als u vandaag nog een restpartij of ander soort B-keus isolatie bestelt, ontvangt u deze als u dat wenst morgen al. Vraag nu een scherp geprijsde offerte aan! Heeft u vragen over onze B-keus isolatieplaten? Neem dan contact op via +31 165 321 444.