B-keus Isolatie

B-keus isolatie

Wanneer u isolatiemateriaal wilt bestellen tegen een scherpe prijs, kunt u het best voor B-keus, ofwel tweede keus, isolatie kiezen. B-keus isolatieplaten kunnen prima gebruikt worden bij het isoleren van woningen en bedrijfspanden. Het enige dat ze scheidt van A-kwaliteit zijn minimale productieverschillen. In de kwaliteit merkt u dus amper verschil, terwijl u wel een veel lagere prijs voor de B-keus isolatieplaten betaalt.

Wat is B-keus of tweede keus isolatie?

Bij het opstarten van de productielijnen van schuimisolatie als PIR duurt het enige tijd voordat het volledige productie-apparaat correct loopt. Hierdoor kunnen er verschillen ontstaan tussen de verschillende productie-charges. Dat heeft als gevolg dat deze PIR isolatie niet als A-kwaliteit mag worden verkocht, terwijl deze wel aan alle isolatiekwaliteiten voldoet en de juiste Rd waarde heeft. De volgende kwaliteitsverschillen zijn mogelijk:

  • Folie laag niet strak op de platen of rimpel in de folie
  • Minimaal dikte verschil
  • Lichte (hoek)beschadigingen
  • Verkleuring van de randen/platen

Ook restpartijen isolatie die overgebleven zijn van grote projecten vallen onder B-keus.

Bespaar op uw kosten door een restpartij isolatie te kopen

In veel gevallen is het opkopen van een restpartij isolatie een goede manier om op kosten te besparen. Op die manier heeft u isolatiemateriaal van uitstekende kwaliteit, zonder de hoofdprijs te betalen. Daarnaast zijn de verschillen tussen A-kwaliteit en B-keus isolatieplaten minimaal, zoals hiervoor al werd aangegeven. De isolatiewaarde is net zo goed, er zitten hooguit wat schoonheidsfouten in het isolatiemateriaal. Deze zijn vaak niet eens zichtbaar, omdat het isolatiemateriaal netjes wordt weggewerkt. U kunt bij ons onder andere tweede keus isolatie bestellen voor gevels, voor vloeren en voor kruipruimtes.

Kies uit een ruim aanbod aan tweede keus isolatie

Er is geen garantie op B-keus isolatie. B-keus isolatieplaten en ander isolatiemateriaal zijn leverbaar zolang de voorraad strekt en deze kunnen wij enkele dagen voor u reserveren. Als u deze tweede keus isolatie bij ons koopt, heeft u de keuze uit een ruime voorraad. Budgetisolatie beschikt namelijk over een voorraad van 600.000 m2 aan isolatiemateriaal. Daarnaast is onze levering snel en flexibel. Als u vandaag nog een restpartij of ander soort B-keus isolatie bestelt, ontvangt u deze als u dat wenst morgen al. Vraag nu een scherp geprijsde offerte aan! Heeft u vragen over onze B-keus isolatieplaten? Neem dan contact op via 0165 205 608.