+31 165 321 444
+31 165 321 444

B-keus isolatie

Home » B-keus isolatie

Wanneer u isolatiemateriaal wilt bestellen tegen een scherpe prijs, kunt u het best voor B-keus, ofwel tweede keus, isolatie kiezen. B-keus isolatieplaten kunnen prima gebruikt worden bij het isoleren van woningen en bedrijfspanden. Het enige dat ze scheidt van A-kwaliteit zijn minimale productieverschillen. In de kwaliteit merkt u dus amper verschil, terwijl u wel een veel lagere prijs voor de B-keus isolatieplaten betaalt.

Onze voordelen

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Voordelig en tot 50% korting
  • Gratis advies & Goede service
  • Flexibele levertijden
  • Direct een offerte
  • Levering aan particulieren en bedrijven

PIR isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

A-keus vanaf € 3,60 per plaat
B-keus vanaf € 2,15 per plaat

EPS isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

Vanaf € 1,20 per m2

Bel ons voor gratis advies

Altijd snel en makkelijk geholpen

Wat is B-keus of tweede keus isolatie?

Bij het opstarten van de productielijnen van schuimisolatie als PIR duurt het enige tijd voordat het volledige productieapparaat correct loopt. Hierdoor kunnen er verschillen ontstaan tussen de verschillende productie-charges. Dat heeft als gevolg dat deze PIR-isolatie niet als A-kwaliteit partij mag worden verkocht, terwijl deze wel aan alle isolatiekwaliteiten voldoet en de juiste Rd-waarde heeft. De volgende kwaliteitsverschillen zijn mogelijk:

  • Folie laag niet strak op de platen of rimpel in de folie
  • Minimaal dikteverschil
  • Lichte (hoek)beschadigingen
  • Verkleuring van de randen/platen

Ook een grote partij isolatie die overgebleven is van een groot project valt onder B-keus of tweede keus.

Bespaar op uw kosten door een restpartij isolatie te kopen

In veel gevallen is het opkopen van een restpartij isolatie een goede manier om op kosten te besparen. Via een dergelijke partij isolatie heeft u isolatiemateriaal van uitstekende kwaliteit, zonder de hoofdprijs te betalen. Daarnaast zijn de verschillen tussen A-kwaliteit en B-keus isolatieplaten minimaal, zoals hiervoor al werd aangegeven. De isolatiewaarde van B-keus isolatieplaten is net zo goed, er zitten hooguit wat schoonheidsfouten in het isolatiemateriaal. Deze zijn vaak niet eens zichtbaar, omdat het isolatiemateriaal netjes wordt weggewerkt. U kunt bij ons onder andere een partij tweede keus isolatie bestellen voor gevels, voor vloeren en voor kruipruimtes.

Kies uit een ruim aanbod aan tweede keus isolatie

Er is geen garantie op een restpartij B-keus isolatie. B-keus isolatieplaten en ander isolatiemateriaal zijn leverbaar zolang de voorraad strekt en deze restpartijen kunnen wij enkele dagen voor u reserveren. Als u een restpartij van deze tweede keus isolatie bij ons koopt, heeft u de keuze uit een ruime voorraad. Budget Isolatie beschikt namelijk over een voorraad van 600.000 m2 aan isolatiemateriaal. Daarnaast is onze levering snel en flexibel. Als u vandaag nog een restpartij of ander soort B-keus isolatie bestelt, ontvangt u deze als u dat wenst morgen al. Vraag nu een scherp geprijsde offerte aan! Heeft u vragen over onze B-keus isolatieplaten? Neem dan contact met ons op via 0165 321 444.