+31 165 321 444
+31 165 321 444

Bauder-isolatie

Home » Bauder-isolatie

Budget Isolatie is dé specialist waar u Bauder-isolatie van goede kwaliteit aanschaft. Wij voorzien u van duurzaam isolatiemateriaal waarmee u het comfort bij u op locatie verhoogt. In onze webshop houden wij te allen tijde de prijzen laag, waardoor u niet al te diep in uw buidel hoeft te tasten om Bauder-isolatie te kopen.

Onze voordelen

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Voordelig en tot 50% korting
  • Gratis advies & Goede service
  • Flexibele levertijden
  • Direct een offerte
  • Levering aan particulieren en bedrijven

PIR isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

A-keus vanaf € 3,60 per plaat
B-keus vanaf € 2,15 per plaat

EPS isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

Vanaf € 1,20 per m2

Bel ons voor gratis advies

Altijd snel en makkelijk geholpen

Met Bauder-isolatie bespaart u energie

Bauder maakt al jarenlang op duurzame wijze materialen die bedoeld zijn voor de isolatie van daken. Met producten van dit merk isoleert u uw dak volledig. U heeft bij Budget Isolatie de keuze uit Bauder-platen van verschillende diktes. Omdat u bij ons bedrijf zowel A-keus als B-keus isolatiemateriaal aanschaft, bent u bovendien niet al te duur uit voor uw isolatieproducten. Of u nu materialen voor uw dak, uw wand, uw zolder of een andere ruimte nodig heeft; u vindt het bij ons.

Haal uw isolatiematerialen direct in huis

Wilt u producten voor de isolatie van uw ruimte kopen, bijvoorbeeld van het merk Bauder? Bekijk dan het uitgebreide aanbod in onze webshop en bestel de materialen uit ons magazijn in Oudenbosch, dicht bij Roosendaal. Wij zorgen er vervolgens voor dat u snel alles in huis heeft. Heeft u vragen? Stel ze dan via het telefoonnummer 0165 321 444 of het contactformulier.