Glaswol Isolatie

Glaswol isolatie kopen

Glaswol isolatie is een van de meest gebruikte isolatiematerialen die u bij Budgetisolatie goedkoop kunt kopen. Het bestaat uit gerecycleerde glasscherven en wordt aangevuld met zuiver zand. Het is verkrijgbaar als deken (flensdeken) of in de vorm van platen. Door de sterke vezels hebben de isolatie platen een goede stijfheid. De zachte structuur van glaswol isolatie zorgt ervoor dat oneffenheden makkelijk weggewerkt kunnen worden. De platen sluiten onderling optimaal aan door de in elkaar grijpende vezels. Een aantal types is uitgevoerd met een aluminium coating die fungeert als dampscherm aan de binnenkant van de woning.

Glaswol isolatie

De toepassingen van de glaswol isolatie die u bij ons kunt kopen

Glaswol isolatie wordt gebruikt als thermische en akoestische isolatie van hellende daken, onder planken vloeren, in plafonds en binnenmuren en in de spouw. Er dient over gewaakt te worden dat de isolatie niet vochtig wordt: in natte vorm is dit materiaal zeer snel zijn isolerende waarde kwijt. De isolatiewaarden en eigenschappen van de glaswol isolatie die u goedkoop bij ons kunt kopen zijn als volgt:

  • Warmteopslagcapaciteit c: 800 J/kgK
  • Lambda waarde: 0.032 tot 0.040 W/mK
  • Brandklasse: A2, S1, d0 = zelfdovend en moeilijk brandbaar
  • Volumemassa: 25 kg/m³
  • Diffusieweerstand: 1

Glaswol isolatie van gerenommeerde merken goedkoop kopen

Wanneer u ervoor kiest om uw glaswol isolatie goedkoop bij ons te kopen, heeft u de keuze uit drie gerenommeerde merken:

We hebben alle isolatie op voorraad tegen de scherpste prijs. Onze ruime voorraad bestaat namelijk uit maar liefst 600.000 m2 aan isolatiemateriaal. Daardoor hanteren we een snelle levering. Vandaag besteld is, indien gewenst, morgen al in huis.

Bespaar op de kosten, niet op kwaliteit

Bent u overtuigd en wilt u goedkoop glaswol isolatie kopen zonder op kwaliteit in te leveren? Vraag dan een offerte aan. Heeft u een vraag over de glaswol isolatie die u bij ons kunt kopen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0165 205 608.
Offerteaanvraag

OF BEL ONS VOOR GRATIS ADVIES: +31165321444Bel budgetisolatie