Blog

Goedkope isolatiemateriaal

Wij zijn een leverancier van topkwaliteit isolatiemateriaal variërend van PIR isolatieplaten, EPS, XPS, Steenwol, Glaswol etc. Ons doel is om u te voorzien van duurzaam materiaal zodat u tegen een betaalbare prijs voor meer comfort in uw woning of bedrijfspand kunt zorgen. Als u uw huis isoleert, profiteert u van een aantal voordelen die direct impact hebben op uw woning en uw huidige energiekosten. Isoleren hoeft helemaal niet duur te zijn!

Wij hebben ons compleet gespecialiseerd op het leveren van duurzame isolatie die ook betaalbaar is. Alle isolatiemateriaal wordt rechtstreeks ingekocht bij onze fabrikanten zoals Iko Enertherm, Recticel, Bauder, Soprema, Kingspan etc. Hierdoor zijn we ook in staat grote hoeveelheden in te kopen en deze op te slaan. U als klant profiteert hiervan doordat wij de isolatiemateriaal dan scherp kunnen aanbieden.

Naast onze hoogwaardige isolatie in de a-keus (1ste keus) leveren wij tevens b-keus (2de keus) isolatie in verschillende merken. Deze kunnen tot wel 60% goedkoper zijn. Bent u dus een particulier of een bedrijf in Nederland en Belgie en bent u op zoek naar kwaliteitproducten tegen scherpe prijzen dan bent u bij ons aan het juiste adres.


10 december 2018