+31 165 321 444
+31 165 321 444

Gevelisolatie kopen

Home » Isolatiemateriaal » Gevelisolatie kopen

Wanneer u gevelisolatie bestelt, wilt u natuurlijk de beste kwaliteit isolatie tegen een scherpe prijs kopen. Dan kunt u gevels isoleren en tegelijkertijd besparen op stookkosten en negatieve effecten op het milieu verminderen. De beste gevelisolatie die u daarbij kunt kopen is isolatie voor de buitenmuren. Deze vorm van isolatie kost wat meer, maar zorgt ervoor dat de buitenmuren zo goed als nieuw zijn. Bovendien is de kans op vochtproblemen bij deze gevelisolatie nihil.

Onze voordelen

 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Voordelig en tot 50% korting
 • Gratis advies & Goede service
 • Flexibele levertijden
 • Direct een offerte
 • Levering aan particulieren en bedrijven

Het isoleren van buitenmuren is een goede oplossing om warmte in huis te houden en de kou buiten. Hierdoor zal het leefklimaat in uw woning of gebouw sterk verbeteren. Voor het van buitenaf isoleren van een enkelsteens buitenmuur wordt vaak een raamwerk van houten balken gebouwd, waartussen het isolatiemateriaal wordt geplaatst. Het plaatsen van een dampremmende folie is in dit geval niet noodzakelijk. Wel raden wij aan een dampopen, waterkerende folie te plaatsen tussen de isolatie en de uiteindelijke afwerking. Hiermee voorkomt u dat regenwater, dat onverhoopt door de afwerking van uw buitenmuur heen komt, het isolatiemateriaal kan aantasten. Vaak wordt er een PIR isolatie gekozen voor het isoleren van buitenmuren. Ter voorkoming van koudebruggen en inwatering zijn de isolatieplaten rondom afgewerkt met een tand en groef randafwerking. De plaat kenmerkt zich eveneens door zijn reflecterende aluminium folie en het lichte handzame formaat. Tevens is de plaat onvervormbaar en zakt na plaatsing niet uit. U kunt hierna de gevelbekleding naar keuze plaatsen, zoals Keraltih of een gepotdekselde gevel. 

Mocht u uw buitenmuur willen voorzien van een stuc- of pleisterlaag dan kunt u kiezen voor het aanbrengen van ECO EPS isolatie (NEOPR 032). Dit is een grijze thermische EPS isolatieplaat die toegepast wordt bij buitengevels die voorzien worden van een pleisterlaag, ook wel crepi of stucplaat genaamd. Deze isolatieplaten isloleert beter dan de standaard witte EPS waardoor u met een geringere dikte een goede isolatiewaarde behaalt. Deze speciaal voor deze toepassing ontwikkelde isolatieplaten wordt tegen de bestaande gevel gemonteerd met PU lijm en speciale isolatiepluggen (Super ISO II). Deze kan vervolgens bepleisterd worden met een esthetische en stootvaste afwerklaag. Bovendien is de kans op vochtproblemen nihil. De platen hebben standard een afwerking met vlakke kanten maar kunnen tegen meerprijs worden voorzien van een sponning of tand en groef verbinding.

De binnenafwerking die u in de woning heeft blijft behouden. Dit product is dus uitermate geschikt voor mensen die hun huidige woning of gebouw willen isoleren zonder daarvoor sloopwerk te moeten verrichten.

Wanneer u gevelisolatie bestelt, wilt u natuurlijk de beste kwaliteit isolatie tegen een scherpe prijs kopen. Dan kunt u gevels isoleren en tegelijkertijd besparen op stookkosten en negatieve effecten op het milieu verminderen. De beste gevelisolatie die u daarbij kunt kopen is isolatie voor de buitenmuren. Deze vorm van isolatie kost wat meer, maar zorgt ervoor dat de buitenmuren zo goed als nieuw zijn. Bovendien is de kans op vochtproblemen bij deze gevelisolatie nihil.

PIR isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

A-keus vanaf € 3,60 per plaat
B-keus vanaf € 2,15 per plaat

EPS isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

Vanaf € 1,20 per m2

Bel ons voor gratis advies

Altijd snel en makkelijk geholpen

Verminder uw gasverbruik door goede gevelisolatie te kopen

Een huis zonder gevelisolatie verliest veel warmte. De verwarming moet dus vaker aanslaan en meer gas verbruiken dan een geïsoleerd buurhuis. Dat is nadelig voor het milieu, want het stoken van gas zorgt voor CO2-uitstoot en draagt bij aan klimaatverandering. Isolatie van de gevel gaat dit tegen, want het jaarlijks gasverbruik daalt daardoor met ruim 9 m3 voor elke m2 gevel die u isoleert!

gevelisolaite

PolyStuc® isolatie voor buitengevels met pleisterlaag

PolyStuc® is een thermische isolatieplaat die toegepast wordt bij buitengevels met een pleisterlaag. De speciaal voor deze toepassing ontwikkelde isolatieplaat wordt tegen de bestaande gevel gemonteerd. De gevel wordt vervolgens gepleisterd met een esthetische en stootvaste afwerklaag. Voordat u besluit om deze gevelisolatie te kopen, wilt u natuurlijk meer weten over dit isolatiemateriaal. Daarom hebben we de kenmerken voor u op een rij gezet:

 • Blijvend hoge isolatiewaarden
 • Leverbaar in 3 varianten:
  • PolyStuc® 040: witte EPS platen (λ = 0,040 W/mK)
  • PolyStuc® 035: witte EPS platen (λ = 0,035 W/mK)
  • PolyStucHR® 032: grijze EPSHR platen (λ = 0,032 W/mK)
 • Vormvaste isolatieplaten zonder nakrimp
 • Slanke gevels met de dunne PolyStucHR® platen
 • Goede hechting van het pleisterwerk
 • Optioneel met messing- of groefverbinding ter voorkoming van koudelekken
 • Afmetingen: 500 mm x 1000 mm, in diktes van 20 t/m 300 mm
 • PolyStucHR® is standaard 100, 120 of 140 mm dik

Keuze uit 600.000 m2 aan isolatiemateriaal

Wilt u gevelisolatie kopen met een andere dikte? Die is op aanvraag verkrijgbaar bij Budget Isolatie. Onze voorraad bestaat uit 600.000 m2 aan isolatiemateriaal, dus wij kunnen zeker de gevelisolatie leveren die u wilt kopen. Daarnaast verkopen we ook andere soorten isolatie, zoals isolatie voor kruipruimtes en isolatie voor vloeren. Als u dat wenst voorzien we u van persoonlijk advies bij het maken van uw keuze. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de branche en kunnen al uw vragen over isolatie beantwoorden. Aarzel niet om uw vraag te stellen en neem contact met ons op door te bellen naar 0165 321 444. Weet u al welke gevelisolatie u wilt kopen? Vraag nu een scherp geprijsde offerte aan! Wanneer u uw bestelling plaatst, ontvangt u de gevelisolatie al snel. Vandaag besteld, is bij ons namelijk morgen in huis. Wilt u uw bestelling op een later moment ontvangen? Ook dat is mogelijk wanneer u uw gevelisolatie bij ons koopt.