Gevelisolatie

Gevelisolatie kopen

Wanneer u gevelisolatie bestelt, wilt u natuurlijk de beste kwaliteit isolatie tegen een scherpe prijs kopen. Dan kunt u gevels isoleren en tegelijkertijd besparen op stookkosten en negatieve effecten op het milieu verminderen. De beste gevelisolatie die u daarbij kunt kopen is isolatie voor de buitenmuren. Deze vorm van isolatie kost wat meer, maar zorgt ervoor dat de buitenmuren zo goed als nieuw zijn. Bovendien is de kans op vochtproblemen bij deze gevelisolatie nihil.

Verminder uw gasverbruik door goede gevelisolatie te kopen

Een huis zonder gevelisolatie verliest veel warmte. De verwarming moet dus vaker aanslaan en meer gas verbruiken dan een geïsoleerd buurhuis. Dat is nadelig voor het milieu, want het stoken van gas zorgt voor CO2-uitstoot en draagt bij aan klimaatverandering. Isolatie van de gevel gaat dit tegen, want het jaarlijks gasverbruik daalt daardoor met ruim 9 m3 voor elke m2 gevel die u isoleert!

PolyStuc® isolatie voor buitengevels met pleisterlaag

PolyStuc® is een thermische isolatieplaat die toegepast wordt bij buitengevels met een pleisterlaag. De speciaal voor deze toepassing ontwikkelde isolatieplaat wordt tegen de bestaande gevel gemonteerd. De gevel wordt vervolgens gepleisterd met een esthetische en stootvaste afwerklaag. Voordat u besluit om deze gevelisolatie te kopen, wilt u natuurlijk meer weten over dit isolatiemateriaal. Daarom hebben we de kenmerken voor u op een rij gezet:

 • Blijvend hoge isolatiewaarden
 • Leverbaar in 3 varianten:
  • PolyStuc® 040: witte EPS platen (λ = 0,040 W/mK)
  • PolyStuc® 035: witte EPS platen (λ = 0,035 W/mK)
  • PolyStucHR® 032: grijze EPSHR platen (λ = 0,032 W/mK)
 • Vormvaste isolatieplaten zonder nakrimp
 • Slanke gevels met de dunne PolyStucHR® platen
 • Goede hechting van het pleisterwerk
 • Optioneel met messing- of groefverbinding ter voorkoming van koudelekken
 • Afmetingen: 500 mm x 1000 mm, in diktes van 20 t/m 300 mm
 • PolyStucHR® is standaard 100, 120 of 140 mm dik

Keuze uit 600.000 m2 aan isolatiemateriaal

Wilt u gevelisolatie kopen met een andere dikte? Die is op aanvraag verkrijgbaar bij Budgetisolatie. Onze voorraad bestaat uit 600.000 m2 aan isolatiemateriaal, dus wij kunnen zeker de gevelisolatie leveren die u wilt kopen. Daarnaast verkopen we ook andere soorten isolatie, zoals isolatie voor kruipruimtes en isolatie voor vloeren. Als u dat wenst voorzien we u van persoonlijk advies bij het maken van uw keuze. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de branche en kunnen al uw vragen over isolatie beantwoorden. Aarzel niet om uw vraag te stellen en neem contact met ons op door te bellen naar 0165 205 608. Weet u al welke gevelisolatie u wilt kopen? Vraag nu een scherp geprijsde offerte aan! Wanneer u uw bestelling plaatst, ontvangt u de gevelisolatie al snel. Vandaag besteld, is bij ons namelijk morgen in huis. Wilt u uw bestelling op een later moment ontvangen? Ook dat is mogelijk wanneer u uw gevelisolatie bij ons koopt.

 

gevelisolatie

 

offerteaanvraagBel budgetisolatieOF BEL ONS VOOR GRATIS ADVIES: +31165321444