+31 165 321 444
+31 165 321 444

Kruipruimte isolatie bestellen

Home » Isolatiemateriaal » Kruipruimte isolatie bestellen

Voor het isoleren van uw kruipruimte zijn verschillende oplossingen. Het is belangrijk eerst te kijken of de kruipruimte toegankelijk is, zodat u onder de vloer kunt komen en eronder kan werken. Als dit niet het geval is, zou u bijvoorbeeld uw kruipruimte kunnen volblazen met EPS korrels. Als uw kruipruimte hoog genoeg is om onder de vloer kan werken, kiest u voor het verlijmen of schroeven (met isolatiepluggen) van bijvoorbeeld EPS 100SE isolatieplaten of PIR ALU isolatieplaten. Dit is een verstandige keuze als u een betonnen vloer heeft. Mocht u een houten vloer hebben, dan raden wij u aan te kiezen om isolatiemateriaal (bijvoorbeeld glaswol of steenwol) tussen de balken van de vloer te klemmen en dit vervolgens te ondersteunen met rachels of een dunne, gespannen draad die tussen de balken loopt.

Mocht uw kruipruimte vochtig zijn, dan kunt u ook XPS isolatie verlijmen of met pluggen vastzetten aan de onderkant van de vloer. Deze isolatie is beter bestand tegen een constante vochtbelasting. Het is altijd van belang dat de kruipruimte goed geventileerd wordt zodat deze zo droog mogelijk blijft.

Onze voordelen

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Voordelig en tot 50% korting
  • Gratis advies & Goede service
  • Flexibele levertijden
  • Direct een offerte
  • Levering aan particulieren en bedrijven

PIR isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

A-keus vanaf € 3,60 per plaat
B-keus vanaf € 2,15 per plaat

EPS isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

Vanaf € 1,20 per m2

Bel ons voor gratis advies

Altijd snel en makkelijk geholpen

Kruipruimte-isolatie bestellen om stookkosten te verminderen

De kruipruimte is een ruimte die onder de begane grond van een pand loopt. Deze ruimte biedt plaats aan onder andere waterleidingen en elektra. Een kruipruimte is bereikbaar via één of meerdere kruipluiken, die vaak bij de voordeur zitten. Het is belangrijk om deze ruimte te isoleren, omdat kruipruimtes vaak vochtig zijn. Als de vloer niet of slecht geïsoleerd is, dan kan dit leiden tot schimmelvorming, kou en onnodig hoge stookkosten. Dit voorkomt u eenvoudig door isolatie voor de kruipruimte te bestellen en aan te plaatsen. Hierdoor bespaart u op stookkosten, verhoogt u het wooncomfort en draagt u bij aan het terugdringen van CO2-uitstoot.

kruipruimte isolatie

Profiteer van een snelle levering van uw isolatiemateriaal

Wanneer u ervoor kiest om de isolatie voor uw kruipruimte bij Budget Isolatie te bestellen, profiteert u van verschillende voordelen. Zo kiest u bij ons uit een ruime voorraad van 600.000 m2 aan isolatiemateriaal, die wij hebben opgeslagen in ons magazijn in Oudenbosch (dicht bij Roosendaal). De voorraad bestaat onder andere uit glas- en steenwolisolatie, XPS-isolatieplaten en EPS-blokken. Daarnaast wordt uw bestelling snel geleverd vanuit onze grote voorraad. Als u vandaag bestelt, leveren we (indien gewenst) morgen bij u thuis! Bovendien kunt u altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies. Wij hebben vele jaren ervaring in de branche en kunnen al uw vragen over isolatie beantwoorden. Wanneer u vragen heeft, bereikt u ons via het telefoonnummer 0165 321 444. Weet u al precies wat voor isolatie u voor uw kruipruimte wilt bestellen? Vraag dan een offerte aan.