Plat dak isolatie

Plat dak Isolatie

Om een plat dak optimaal van buitenaf te isoleren bieden wij een drietal producten aan:

PIR ALU / PIR MG / PIR BM

Stuk voor stuk zijn dit isolatieplaten met een hoge isolatiewaarde bij een geringe dikte die toepasbaar zijn onder bitumineuze en kunststof dakbanen, en ook onder EPDM dakbedekking. De voordelen van deze platen zijn de uitstekende brandklasse, een goede thermische isolatie bij een geringe dikte en een snelle verwerking. Zo haalt u een hoge isolatiewaarde terwijl de opbouwhoogte beperkt blijft. Tijdens het leggen zijn de platen goed beloopbaar. Een detail dat voor de legger van essentieel belang kan zijn. U heeft tot wel 40% minder volume maar nog steeds een zeer hoge R-waarde.

PIR ALU:

Een isolatieplaat die aan beide zijden is voorzien van een zuiver aluminium folie of een meerlaags gasdicht aluminium complex.

Zeer algemeen toe te passen, bij een gekleefd bitumineus / kunststof dakbedekkingssysteem en 1- of 2-laags mechanisch bevestigde dakbedekkingen. Ook voor losliggende en geballaste dakbedekkingen of voor volledig zelfklevende bitumineuze dakbedekkingssystemen is PIR ALU een uitstekende keuze. Ook toe te passen onder dakterassen en daktuinen.

PIR MG:

Een isolatieplaat met een kern uit hard polyisocyanuraat schuim, gecacheerd aan beide zijden met een geperforeerd gecoat glasvlies.

Goed toe te passen bij gelijmde of gekleefde dakbedekkingssystemen zoals EPDM, maar ook bij 1- of 2-laags mechanisch bevestigde dakbedekkingen.

PIR BM

Een isolatieplaat met aan één zijde een polypropyleen gebitumineerd zand- en talkvrij glasvlies waaop u direct roofing op kunt branden en aan de andere zijde een geperforeerd gecoat glasvlies waarop u EPDM kunt verlijmen.

Voor het verwerken van bitumen dakbanen met open vuur : gebitumineerd glasvlies naar boven toepassen. Bij kunststof dakbanen of EPDM dakbedekking : geperforeerd gecoat glasvlies naar boven toepassen.

Voor thermische prestaties ‘R’-waarden verwijzen wij u naar de technische fiches.

blank

offerteaanvraag

Bel budgetisolatieOF BEL ONS VOOR GRATIS ADVIES: +31165321444