+31 165 321 444
+31 165 321 444

PIR spouwmuurisolatie

Home » Isolatiemateriaal » PIR spouwmuurisolatie

Wanneer u op zoek bent naar PIR spouwmuurisolatie, zit u helemaal goed bij ons. Wij bieden dit kwalitatieve product aan in onze webshop. Hiermee vult u eenvoudig de ruimte tussen uw binnen- en buitenmuur, zodat uw op milieuvriendelijke wijze uw huis isoleert. Of u nu voor PIR isolatie van 60,80 of 100mm kiest of juist een heel ander formaat, wij staan voor u klaar.

Uw spouwmuur is optimaal geïsoleerd als u voor PIR spouwmuurisolatie kiest

Voor het isoleren van uw spouwmuren biedt Budget Isolatie diverse oplossingen aan, zoals PIR spouwmuurisolatie. Tegenwoordig kiest men vaak voor PIR ALU TG isolatie van 100mm als isolatiemateriaal voor spouwmuren. Uw spouwmuren zijn met deze ultradunne plaat uiterst goed geïsoleerd en vanwege de tand- en groef randafwerking gegarandeerd beschermd tegen inwatering en koudebruggen. De plaat, onder meer verkrijgbaar van het merk Bauder, kenmerkt zich eveneens door zijn reflecterende omhulsel en het lichte, handzame formaat. Tevens is de plaat onvervormbaar en zakt deze na plaatsing niet uit.

Bestel uw isolatiematerialen online

Wilt u uw spouwmuur isoleren met PIR spouwmuurisolatie? Bestel uw materialen dan direct in onze webshop. Indien u zelf uw spouwmuur wilt isoleren, kunt u bij ons ook terecht voor een compleet pakket toebehoren, zoals spouwmuurankers, isolatiepluggen, PUR schuim en ALU tape. Op die manier wordt het een stuk eenvoudiger om uw PIR isolatie van 100mm of een andere dikte te plaatsen. Naast PIR spouwmuurisolatie, zoals de platen van 100mm, vindt u bij ons nog vele andere toepassingen op het gebied van isolatie. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan tempex of isolatie voor uw gevel. Heeft u vragen over de vele mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0165 321 444.

Wat is PIR Isolatie

PIR isolatie zijn lichte, dunne, maar stevige isolatieplaten met een hoge isolatiewaarde. PIR is een afkorting van polyisocyanuraat, een kunststof die speciaal bedoeld is voor isolatie. In het dagelijks gebruik staan PIR isolatieplaten vooral bekend als geelwitte platen. PIR isolatie is veelzijdig en kan worden toegepast op verschillende plekken in huis: vloeren, daken, kruipruimtes en muren.

Alle isolatieplaten in onze webshop

Van kwaliteit isolatiemateriaal tegen scherpe prijzen