Spouwmuur isolatie

Spouwmuur Isolatie

Spouwmuurisolatie

Voor het isoleren van uw spouwmuren biedt Budgetisolatie ook diverse oplossingen aan. Tegenwoordig kiest men vaak voor PIR ALU TG als isolatiemateriaal voor spouwmuren. Uw spouwmuren zijn met deze ultra dunne plaat uiterst goed geïsoleerd en vanwege de tand- en groef randafwerking gegarandeerd beschermd tegen inwatering en koudebruggen. De plaat kenmerkt zich eveneens door zijn reflecterende omhulsel en het lichte handzame formaat. Tevens is de plaat onvervormbaar en zakt na plaatsing niet uit.

blankEen ander product dat nog steeds wordt gebruikt voor het isoleren van spouwmuren is steenwol. Deze spouwmuurisolatieplaat met flexibele achterzijde en harde toplaag laat zich eenvoudig plaatsen. Eenvoudig op maat te snijden dankzij op opgedrukte rasterpatroon. Deze isolatieplaten hebben de hoogste brandklasse A1, zijn waterafstotend en verouderen niet. Bovendien profiteert u met de keuze voor steenwol spouwmuurisolatie ook van de uitstekende akoestische eigenschappen van dit materiaal, waardoor uw leefklimaat er met sprongen op vooruit zal gaan.

 

Naast de PIR en steenwol spouwmuurisolatieplaten leveren wij ook  een compleet pakket accessoires, zoals spouwmuurankers, isolatiepluggen, PUR schuim en alu tape.

 

 

Offerteaanvraag

Bel budgetisolatieOF BEL ONS VOOR GRATIS ADVIES: +31165321444