Vloerisolatie

Vloerisolatie kopen

Vloerisolatie
Wanneer u kwalitatieve vloerisolatie wilt kopen, kiest u het best voor PIR ALU Kr(aft). Dit is het topproduct op het gebied van vloerisolatie. Deze vloerisolatie bestaat uit een plaat die aan beide zijden is bekleed met een meerlaags gasdichte aluminium complex met raster als legpatroon voor vloerverwarming. De rasteropdruk is 100 x 100 mm. Wanneer u ervoor kiest om deze vloerisolatie bij Budgetisolatie te bestellen, ontvangt u van ons een scherp geprijsde offerte.

Vloerisolatie kopen die gecombineerd kan worden met vloerverwarming

Vloerisolatie
De PIR ALU Kr platen die u bij ons kunt bestellen door een offerte aan te vragen, worden gebruikt voor thermische vloerisolatie. Ze kenmerken zich door hun zeer lichte en uiterst handzame formaat. Het isolatiemateriaal is daardoor vochtongevoelig en rotvrij. Daarnaast is deze vloerisolatie geschikt voor vloerverwarmingselementen voor optimaal wooncomfort. De vloerisolatie die u bij ons kunt kopen heeft de volgende eigenschappen:

  • Druksterkte bij 10 % vervorming: ≥ 150 kPa (15 ton/m2).
  • Warmtegeleidingscoëfficiënt: λd- waarde = 0.022 W/(mK).

De thermische prestaties (‘R’-waarden) zijn afhankelijk van de dikte van de platen:

vloerisolatie pir

De platen zijn op aanvraag tot een dikte van 220 mm verkrijgbaar. Tevens kunt u vloerisolatie met een afmeting van 1200 × 1000 mm met tand-en-groefverbinding bestellen bij grote afname.

Vraag een scherp geprijsde offerte aan voor vloerisolatie

Buiten vloerisolatie kunt u bij ons ook een offerte aanvragen voor het kopen van XPS isolatieplaten, steenwol isolatie en glaswol isolatie. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer u niet zeker weet welke vloerisolatie u wilt kopen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en dankzij onze 20 jaar ervaring in de branche kunnen wij uw vraag zeker beantwoorden. Aarzel niet om uw vragen te stellen en neem contact met ons op via het telefoonnummer 0165 205 608. Weet u al precies welke vloerisolatie u wilt bestellen, vraag dan een offerte aan. Onze levering is snel en flexibel. Wanneer u vandaag besteld, ontvangt u uw vloerisolatie morgen al.

Offerteaanvraag

Bel budgetisolatieOF BEL ONS VOOR GRATIS ADVIES: +31165321444