+31 165 321 444
+31 165 321 444

Vloerisolatie kopen

Home » Isolatiemateriaal » Vloerisolatie kopen

Wanneer u kwalitatieve vloerisolatie wilt kopen, kiest u het best voor PIR ALU Kr(aft). Dit is hét topproduct op het gebied van vloerisolatie. Deze vloerisolatie bestaat uit een plaat, die aan beide zijden is bekleed met een meerlaags gasdicht aluminium complex met raster als legpatroon voor vloerverwarming. De rasteropdruk is 100 x 100 mm. Kiest u ervoor om deze vloerisolatie bij Budget Isolatie te bestellen? Dan bent u verzekerd van kwalitatief goed materiaal voor een scherpe prijs.

Onze voordelen

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Voordelig en tot 50% korting
  • Gratis advies & Goede service
  • Flexibele levertijden
  • Direct een offerte
  • Levering aan particulieren en bedrijven

Vloerisolatie kopen die gecombineerd kan worden met vloerverwarming

De PIR ALU Kr-platen die u bij ons kunt bestellen, worden gebruikt voor thermische vloerisolatie. Ze kenmerken zich door hun zeer lichte en uiterst handzame formaat. Het isolatiemateriaal is daardoor vochtongevoelig en rotvrij. Daarnaast is deze vloerisolatie geschikt voor vloerverwarmingselementen voor optimaal wooncomfort. De vloerisolatie die u bij ons kunt kopen, heeft de volgende eigenschappen:

  • Druksterkte bij 10 % vervorming: ≥ 150 kPa (15 ton/m2)
  • Warmtegeleidingscoëfficiënt: λd- waarde = 0.022 W/(mK)

De thermische prestaties (‘R’-waarden) zijn afhankelijk van de dikte van de platen:

PIR isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

A-keus vanaf € 3,60 per plaat
B-keus vanaf € 2,15 per plaat

EPS isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

Vanaf € 1,20 per m2

Bel ons voor gratis advies

Altijd snel en makkelijk geholpen

De PIR-isolatieplaten zijn op aanvraag tot een dikte van 220 mm verkrijgbaar. Tevens kunt u vloerisolatie met een afmeting van 1200 × 1000 mm met tand-en-groefverbinding bestellen bij grote afname.

Besluit vandaag nog vloerisolatie van topkwaliteit te bestellen

Buiten vloerisolatie kunt u bij Budget Isolatie ook XPS-isolatieplaten, steenwolisolatie en glaswolisolatie kopen. Daarnaast kunt u bij ons terecht als u niet zeker weet welke vloerisolatie u wilt kopen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en dankzij onze ruime ervaring in de branche kunnen wij uw vraag zeker beantwoorden. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0165 321 444 en stel de vragen die u heeft over de vloerisolatie die u bij ons kunt kopen. Weet u al precies welke vloerisolatie u wilt bestellen uit ons magazijn in Oudenbosch, dicht bij Roosendaal? Vraag dan direct uw offerte aan!