+31 165 321 444
+31 165 321 444

Maatregelen met betrekking tot het Coronavirus

Home » Maatregelen met betrekking tot het Coronavirus

Helaas ontkomen ook wij er niet aan om enkele maatregelen te nemen met betrekking tot het coronavirus. U leest hier wat wij er samen aan kunnen doen om de risico’s te beperken.

Bestel zo vroeg mogelijk
Wij proberen uw bestelling – zoals u van ons gewend bent – de volgende werkdag nog te leveren. Wij willen u wel vragen om uw bestelling zo vroeg mogelijk te plaatsen, dit om onvoorziene omstandigheden i.v.m. het coronavirus voor te zijn. Wij kunnen helaas niet altijd garanderen dat uw bestelling binnen de gestelde tijd wordt afgeleverd.

Kies voor bezorgen in plaats van afhalen
Om het risico voor u en voor ons zoveel mogelijk te minimaliseren, willen wij u ook vragen om bestellingen zoveel mogelijk door ons te laten bezorgen. Het persoonlijk afhalen bij ons in Oudenbosch kan nog wel, maar heeft vanzelfsprekend niet onze voorkeur. Wilt u dit toch, probeer dan alstublieft met een pinpas te betalen en niet met contant geld.

Levering tot aan de deur (contactloos)
Onze transporteurs leveren uw bestelling vanaf nu contactloos. Dit houdt in dat ze uw bestelling veilig buiten neer zetten bij u en zelf tekenen voor aflevering. Op die manier wordt fysiek contact vermeden en wordt de kans op besmetting vermeden.

Openingstijden
Wij zijn aanwezig en bereikbaar op onze normale openingstijden. Wel kan het voorkomen dat u iets langer moet wachten dan normaal. Dit is helaas overmacht, wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen.

Bedankt voor uw begrip.

Budgetisolatie

ursa 12

Vraag hier uw offerte aan

Laat uw offerte aanvraag achter en krijg zo spoedig mogelijk antwoord.

Alle isolatieplaten in onze webshop

Van kwaliteit isolatiemateriaal tegen scherpe prijzen