+31 165 321 444
+31 165 321 444

A-keus PIR-isolatie

Home » PIR-isolatie A-keus

Als u voor de beste kwaliteit PIR-isolatie wilt gaan, dan gaat u voor A-keus materiaal. Dergelijk isolatiemateriaal schaft u heel eenvoudig aan bij Budget Isolatie. A-keus PIR-isolatie is de betere keuze als u de beste isolatieoplossing in uw ruimte wilt creëren. In ons ruime aanbod vindt u gegarandeerd kwalitatief hoogwaardig PIR-isolatiemateriaal dat past bij uw wensen en eisen.

Onze voordelen

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Voordelig en tot 50% korting
  • Gratis advies & Goede service
  • Flexibele levertijden
  • Direct een offerte
  • Levering aan particulieren en bedrijven

PIR isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

A-keus vanaf € 3,60 per plaat
B-keus vanaf € 2,15 per plaat

EPS isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

Vanaf € 1,20 per m2

Bel ons voor gratis advies

Altijd snel en makkelijk geholpen

Voor kwalitatief hoogwaardige PIR-isolatie kiest u voor A-keus platen

Als u kiest voor A-keus PIR-isolatie, dan kiest u voor isolatiemateriaal dat een stuk meer ruimte bespaart dan traditionele isolatiematerialen. Hoe dat kan? PIR-platen hebben een zeer hoge isolatiewaarde, waardoor het plaatsen van een dunne laag platen al voldoende isolatie van de ruimte oplevert. U kunt kiezen uit isolatieplaten met een bitumeuze of dampdichte laag. Wij vertellen u hierover (indien gewenst) graag meer. Wist u dat u in onze outlet ook kunt kiezen voor B-keus PIR-isolatieplaten? Deze platen zijn ook van uitstekende kwaliteit, maar worden voor een scherpere prijs verkocht dan A-keus platen.

Laat thuisbezorgen of haal af

Uw A-keus PIR-isolatie bestelt u eenvoudig online bij Budget Isolatie. Bestelt u vandaag? Dan ontvangt u uw bestelling morgen al in huis en kunt u dus snel aan de slag. U heeft bovendien de mogelijkheid om uw isolatieplaten af te halen in ons magazijn in Oudenbosch, dicht bij Roosendaal. Wilt u meer weten over de isolatieproducten die wij verkopen? Neem dan contact met ons op via 0165 321 444 of het contactformulier.