+31 165 321 444
+31 165 321 444

PIR isolatie B-keus

Home » PIR isolatie B-keus

Wilt u goedkoop uit zijn bij de aanschaf van PIR isolatie, koopt u het best B-keus platen bij Budget Isolatie. Het grote verschil tussen platen van A- en B-kwaliteit is de kleine kwaliteitsverschillen. Deze zijn echter niet van invloed op de isolatiewaarde, want die is net zo goed als bij platen van A-kwaliteit. B-keus PIR platen koopt u bij Budget Isolatie voor een scherpere prijs dan A-kwaliteit isolatie. Op die manier bespaart u op uw kosten, zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze voordelen

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Voordelig en tot 50% korting
  • Gratis advies & Goede service
  • Flexibele levertijden
  • Direct een offerte
  • Levering aan particulieren en bedrijven

PIR isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

A-keus vanaf € 3,60 per plaat
B-keus vanaf € 2,15 per plaat

EPS isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

Vanaf € 1,20 per m2

Bel ons voor gratis advies

Altijd snel en makkelijk geholpen

Goedkoop PIR isolatie kopen? Kies voor B-keus platen!

Niet alleen PIR platen met lichte kwaliteitsverschillen vallen onder ons B-keus assortiment, ook restpartijen isolatie kunt u bij ons goedkoop kopen. Deze PIR platen zijn dan misschien goedkoop, ze zijn net zo goed als onze A-kwaliteit isolatie. Net als bij de A-kwaliteit isolatie, geldt voor de B-keus PIR platen dat ze ruimtebesparender zijn dan traditionele isolatiematerialen. Dit komt mede door de hoge isolatiewaarde van het materiaal, waardoor een dunne laag al voldoende isolatie biedt.

Betaalbare en breed toepasbare isolatie

Afhankelijk van de toepassing waarvoor u de B-keus PIR platen nodig heeft, kiest u voor isolatie met een bitumeuze of dampdichte laag. Deze laag bevindt zich doorgaans aan beide zijden van de plaat, waardoor slechts de verbindingen afgetapet moeten worden om een volledige luchtdichtheid te krijgen. B-keus PIR platen zijn dus niet alleen goedkoop, deze vorm van isolatie is ook nog eens gemakkelijk aan te leggen en breed toepasbaar.

Bestel uit onze grote voorraad

Of u nu B-keus PIR platen koopt of A-kwaliteit isolatie, bij Budget Isolatie bent u altijd goedkoop uit. Onze voorraad bestaat uit 600.000m2 aan isolatiemateriaal, waardoor we snel en goedkoop de PIR platen en andere isolatie die u nodig heeft leveren. Wanneer u de isolatiematerialen vandaag bestelt, ontvangt u ze morgen al. Heeft u vragen over onze B-keus platen of andere vormen van isolatie? Of wilt u meer weten over de levering? Neem dan contact met ons op via 0165 321 444. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in de branche en kunnen al uw vragen over isolatie beantwoorden. Weet u het al zeker en wilt u goedkoop uw PIR platen en andere isolatie bij ons kopen? Vraag dan een offerte aan!