+31 165 321 444
+31 165 321 444

Steenwol bestellen

Home » Steenwol bestellen

Steenwol is een van de vele isolatiematerialen die u bij ons kunt bestellen. Dit isolatiemateriaal wordt gemaakt van verschillende steensoorten zoals basalt en diabaas. De steenmassa wordt in enorme ovens bij een temperatuur van 1400°C gesmolten. Daarna wordt de vloeibare massa met een zogenaamde spinner weggeslingerd. Vergelijkbaar met de manier hoe suikerspinnen worden gemaakt. Hierdoor stolt de vloeistof tot draden. Samen met een bindmiddel wordt dit hard gemaakt tot een mat, die ideaal is voor de isolatie in uw woning.

Onze voordelen

 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Voordelig en tot 50% korting
 • Gratis advies & Goede service
 • Flexibele levertijden
 • Direct een offerte
 • Levering aan particulieren en bedrijven

PIR isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

A-keus vanaf € 3,60 per plaat
B-keus vanaf € 2,15 per plaat

EPS isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

Vanaf € 1,20 per m2

Bel ons voor gratis advies

Altijd snel en makkelijk geholpen

De toepassingen van het steenwol dat u bij ons kunt bestellen

De steenwol isolatie die u bij ons goedkoop kunt kopen, kent verschillende vormen. Zo is het mogelijk om steenwol in de vorm van dekens te bestellen, ook wel spijkerflensdekens genoemd. Deze dekens worden bijvoorbeeld toegepast aan de binnenzijde van hellende daken en bij het isoleren van houten verdiepingsvloeren. Voor verticale toepassingen dient steenwol in platen te worden gebruikt. Deze spouwplaten – uiteraard van toepassing bij spouwmuurisolatie – worden meestal met spouwankers bevestigd aan het binnenblad. Dezelfde manier van bevestigen geldt voor glaswol isolatie.

steenwol

De voordelen van het kopen van steenwol isolatie

Het bestellen van steenwol als isolatie heeft meerdere voordelen dan alleen dat het goedkoop is. Zo heeft het een warmtegeleidingscoëfficiënt λ = 0,040 W/mK. Daarnaast is de steenwol isolatie die u bij ons kunt kopen onbrandbaar, waterafstotend en niet capillair en hygroscopisch, wat wil zeggen dat het geen vocht vasthoudt of opzuigt. Steenwol is een vormvast isolatiemateriaal in de vorm van (harde) platen die niet uitzakken of krimpen. Daarnaast heeft het steenwol dat u bij Budgetisolatie goedkoop kunt kopen nog meer voordelen, zoals:

 • Geen rookontwikkeling
 • Geen giftige gassen
 • Geluidsabsorberend en -isolerend
 • Geen voedingsbodem voor schimmels
 • Recyclebaar

Bestel uw steenwol goedkoop online

Wanneer u ervoor kiest om uw steenwol of ander goedkoop isolatiemateriaal bij ons te bestellen, profiteert u van verschillende voordelen. Zo heeft u bij ons de keuze uit een ruim assortiment van 600.000m2 aan isolatiemateriaal. Daarnaast kunt u bij ons goedkoop uw steenwol isolatie kopen zonder op kwaliteit in te leveren. Dit komt mede doordat wij grote partijen isolatie opkopen. Heeft u advies nodig bij het bestellen van uw steenwol? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar 0165 205 608. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de branche en beantwoorden graag al uw vragen over isolatie. Daarnaast profiteert u van een snelle en flexibele levering. Vandaag besteld is morgen in huis, mits dit uitkomt. Dus wilt u goedkoop steenwol kopen en de isolatie snel ontvangen? Vraag dan een offerte aan voordat u het steenwol gaat bestellen!