+31 165 321 444
+31 165 321 444

Isolatiemateriaal nu nog voordeliger

Home » Isolatiemateriaal nu nog voordeliger

Extra subsidie beschikbaar voor isoleren woningen.

Per 2 september 2019 wordt er door de Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een bedrag van 84 miljoen euro beschikbaar gesteld om huiseigenaren in Nederland te stimuleren om hun woning (extra) te isoleren. Met een goede isolatie van uw woning verbruikt u minder energie, dat scheelt uiteraard elke maand in de kosten. Bovendien is het een goede stap in de richting van een duurzaam gebouwde omgeving.

Voor het verkrijgen van deze subsidie voor uw woning is het allereerst van belang dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden, zoals het (aanvullend) isoleren van de zolder en het isoleren van de vloer. Als woningeigenaar is het mogelijk om ongeveer 20% van de totale kosten gesubsidieerd te krijgen tot een maximum van 10.000 euro. Het gaat hierbij om maatregelen die zijn uitgevoerd en betaald vanaf 15 augustus 2019. Uw aanvraag voor subsidie kunt u indienen op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Ook de voorwaarden voor het verkrijgen van de subsidie zijn hier terug te vinden. Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) kunnen uiteraard ook gebruik maken van bestaande subsidieregelingen. Dit geldt dan voor een gebouw met koopwoningen en er moeten ook hier tenminste 2 energiebesparende maatregelen worden genomen. Een VvE kan per appartement gemiddeld tot 20.000 euro subsidie krijgen, en bovendien een bonus als het gebouw aanvullend wordt geïsoleerd. Dit is een bedrag van 4.000 euro bovenop de subsidie van 20%.

ursa 12

Vanzelfsprekend is Budgetisolatie hierin graag uw betrouwbare en deskundige partner op het gebied van isolatiematerialen. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan voor het leveren van isolatiematerialen. Zo kiest u makkelijk voor energiebesparende maatregelen in uw woning en maakt u eenvoudig gebruik van deze subsidieregeling.

Onze producten die in aanmerking komen voor deze subsidie zijn:

  • Dakisolatie PIR ALU Isolatie met een minimale dikte van 80mm (rechte kanten).
  • Zolderisolatie PIR ALU Isolatie met een minimale dikte van 80mm (Tand en Groef).
  • Vloerisolatie PIR ALU Isolatie met een minimale dikte van 80mm (rechte kanten).
  • EPS-100 met een minimale dikte van 130mm

Vraag hier uw offerte aan

Laat uw offerte aanvraag achter en krijg zo spoedig mogelijk antwoord.

Alle isolatieplaten in onze webshop

Van kwaliteit isolatiemateriaal tegen scherpe prijzen