+31 165 321 444
+31 165 321 444

Tempexisolatie

Home » Tempexisolatie

Voor kwalitatief hoogwaardige tempexisolatie kunt u terecht bij Budget Isolatie. Tempex is een materiaal dat geschikt is voor uiteenlopende toepassingen. Zowel tempexblokken als -platen zijn hebben we in ons magazijn in Oudenbosch, dicht bij Roosendaal, beschikbaar. Voor welke ruimte in uw woning of kantoorpand wilt u tempexisolatie kopen? Wij helpen u hier graag bij.

Onze voordelen

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Voordelig en tot 50% korting
  • Gratis advies & Goede service
  • Flexibele levertijden
  • Direct een offerte
  • Levering aan particulieren en bedrijven

PIR isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

A-keus vanaf € 3,60 per plaat
B-keus vanaf € 2,15 per plaat

EPS isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

Vanaf € 1,20 per m2

Bel ons voor gratis advies

Altijd snel en makkelijk geholpen

De voordelen van tempexisolatie zijn talrijk

Tempex, ook wel piepschuim of EPS genoemd, is materiaal dat u diverse voordelen oplevert. Het is allereerst een zeer licht materiaal, dus u plaatst het eenvoudig zelf op de door u gewenste plek. Ondanks het lichte karakter is tempex erg sterk materiaal en ongevoelig voor vocht. Het belangrijkste voordeel van tempex is echter dat het goedkoop isolatiemateriaal is, dus bent u niet al te duur uit als u dit product kiest. Kortom: u profiteert zowel op de korte als op de lange termijn van de goede eigenschappen van tempexisolatie.

Vraag om advies van onze vakmensen

Als u een offerte bij ons aanvraagt, heeft u direct een idee hoeveel uw tempexisolatie gaat kosten. Wilt u geen kant-en-klare blokken of platen aanschaffen, maar heeft u behoefte aan maatwerk? In dat geval is het verstandig om in gesprek te gaan met onze vakmensen. Zij geven u tevens advies over isolatiematerialen voor uw woning en handige toebehoren. Uw wensen staan altijd centraal. Heeft u vragen over tempexisolatie of over onze andere producten of services? Neem dan contact met ons op via 0165 321 444.