Blog

Budgetisolatie is op zoek naar een financieel administratief medewerker m/v

 

Budgetisolatie is opzoek naar een Administratief / Financieel medewerker om haar team te versterken. Ben jij opzoek naar een uitdagende functie binnen een jong bedrijf, voor minimaal 24 uur?! Reageer dan op onze vacature:

 

Bedrijf:

Budgetisolatie is een jonge, snel groeiende onderneming welke zich compleet toelegt op het leveren van duurzame en betaalbare isolatie. We leveren direct uit voorraad en zijn gespecialiseerd in het snel leveren van passende oplossingen voor ieder isolatievraagstuk voor particulieren en bedrijven.

Functie:

Door groei van de organisatie is er ruimte voor een financieel administratief medewerker. Je verzorgt zelfstandig de volledige (Europese) debiteuren en crediteuren administratie, inclusief de controle op gemaakte inkoop,- en verkoopafspraken en de verwerking van het kasboek en de bankboekingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor een adequate uitvoering van het debiteurenbeheer. Je zorgt voor het klaarmaken van de financiële administratie ter controle door het accountantskantoor. Je zorgt ervoor dat (nieuwe) artikelen juist in de inkoop, – en verkoopadministratie verwerkt staan en bereid je alles voor de btw-aangifte.

Voorwaarden:

Je hebt een afgeronde financieel – administratieve opleiding op minimaal MBO(4) niveau. Aantoonbare ervaring met AFAS is vereist. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Je bent accuraat, weet prioriteiten te stellen en je bent communicatief vaardig. Je past het beste in een platte, informele organisatie en je bent bereid om in te springen op andere werkzaamheden om deadlines te kunnen halen.

Dienstverband:

Parttime 24 per week. Voorkeur werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag maar dit valt te bespreken. Startend met een tijdelijke overeenkomst welke bij goed functioneren in de toekomst omgezet kan worden naar een onbepaalde tijd dienstverband.

Beloning:

Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring word je ingeschaald als administratief medewerker in de cao Hibin (Handel in bouwmaterialen).

Solliciteren:

Voldoe je aan bovenstaande beschrijving stuur dan je CV met motivatie onder vermelding van referentienummer 1902-04 voor 30-11-2019 naar: info@budgetisolatie.nl

 

Let op: Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.


17 oktober 2019