XPS Isolatie

XPS Isolatie

Naast PIR en EPS levert Budgetisolatie ook XPS isolatie. XPS staat voor geëxtrudeerd polystyreen. XPS wordt ook wel polystyreen hardschuim genoemd. XPS isolatieplaten zijn meestal met tand-en-groefverbinding wat zorgt voor een goede aansluiting van de isolatie.

XPS isolatiemateriaal wordt meest gebruikt in de volgende toepassingen:

  • Spouwmuren
  • Binnenmuren
  • Buitenmuren
  • Dakisolatie

En aangezien deze isolatieplaten drukvast zijn, zijn XPS platen ook erg geschikt om vloeren te isoleren. Kortom, dit isolatiemateriaal is geschikt voor verschillende toepassingen.

Verder is elk project anders en heeft zijn eigen doelstellingen en eisen. Daarom leveren wij een reeks specifieke isolatie oplossingen van geëxtrudeerd polystyreen (XPS) waarmee u voor iedere toepassing een geschikt isolatieproduct heeft. Heeft U vragen hierover dan neem gelijk contact met ons op.

Groot voordeel bij XPS is de druksterkte. Deze druksterkte (tot wel 500!) is belangrijk bij vele plaatsen als onder platen van het platte dak, betonnen vloeren, ondergronden, koude ruimtes… Over het algemeen is deze dichtheid van XPS beter dan bijvoorbeeld die van EPS.

 

 

Offerteaanvraag

Bel budgetisolatieOF BEL ONS VOOR GRATIS ADVIES: +31165321444