XPS Isolatie

XPS isolatieplaten kopen

Naast PIR en EPS kunt u bij Budgetisolatie ook XPS isolatie kopen. XPS staat voor geëxtrudeerd polystyreen. XPS wordt ook wel polystyreen hardschuim genoemd. XPS isolatieplaten zijn meestal voorzien van een tand-en-groefverbinding, wat zorgt voor een goede aansluiting van de isolatie. Hierdoor kunt u voor diverse doeleinden XPS isolatieplaten kopen.

blank

XPS isolatieplaten voor diverse toepassingen kopen

XPS isolatiemateriaal wordt meestal gebruikt in de volgende toepassingen:

  • Spouwmuren
  • Binnenmuren
  • Buitenmuren
  • Dakisolatie

Aangezien deze isolatieplaten drukvast zijn, zijn XPS platen daarnaast ook erg geschikt om vloeren mee te isoleren. Kortom, dit isolatiemateriaal is geschikt voor veel verschillende toepassingen. Het grootste voordeel van de XPS isolatieplaten die u bij ons kunt kopen, is de druksterkte. Deze druksterkte (tot wel 500 MPa!) is belangrijk bij het plaatsen van de isolatie. Dit geldt vooral voor plaatsen als onder platen van het platte dak, betonnen vloeren, ondergronden en koude ruimtes zoals kruipruimtes. Over het algemeen is de dichtheid van XPS beter dan bijvoorbeeld die van EPS isolatie.

Een XPS isolatieplaat voor ieder project

De XPS isolatieplaten die u bij ons kunt kopen zijn dus zeer veelzijdig en bij veel projecten te gebruiken. Elk project is anders en heeft zijn eigen doelstellingen en eisen. Daarom leveren wij een reeks specifieke isolatie oplossingen van geëxtrudeerd polystyreen (XPS) waarmee u voor iedere toepassing een geschikt isolatieproduct heeft. Heeft u vragen hierover neem dan gelijk contact met ons op door te bellen naar 0165 205 608. Weet u al precies welke XPS isolatieplaten u wilt kopen? Vraag dan een offerte aan. Dan profiteert u van een snelle en flexibele levering, want vandaag besteld, is morgen al in huis.

 

SOPREMA XPS WF  ( GEWAFELD )

XPS WF is een gewafelde thermische isolatieplaat bestaande uit geëxtrudeerd polystyreen (XPS) hardschuim. XPS WF wordt in hoofdzaak gebruikt als thermische isolatie van ondergrondse muren, draagbalken en bekistingen. Het gewafeld oppervlak van de plaat maakt een rechtstreekse bepleistering mogelijk.

blank

Afmeting platen : 1250×600

Randafwerking :  vlak

 

+ Druk – en maatvast  ( 300 kPa )
+ Vocht – en rotbestendig
+ Klimaatvriendelijke CO2-technologie
+ 100% recycleerbaar
+ Thermische weerstand
+ Veelzijdig
+ Volledig systeem: perfecte combinatie met SOPREMA-waterdichtingsmembranen

 

 

Offerteaanvraag

Bel budgetisolatieOF BEL ONS VOOR GRATIS ADVIES: +31165321444